Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Minden megadott adatot az ecoBaby Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) kizárólag a megrendelés teljesítése, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Ügyfeleink adatait harmadik fél részére nem adjuk át, ezalól kivétel a logisztikai szolgáltató vállalat, akikkel szerződésben állunk. A tőlünk kapott adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése céjlából jogosult felhasználni. Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználók a webáruházban kezelt személyes adatait. Az adatkezelés jogalapja a 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdésének a) pontja. 

Az Adatkezelő neve:

 • ecoBaby Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Az Adatkezelő adatai:

 • Székhely:1108 Budapest, Harmat u. 129. A01.
 • URL: www.ecobaby.hu
 • E-mail cím: info@ecobaby.hu
 • Telefonszám: +36704223298 
 • Webáruház üzemeltetéséhez kapcsolódó felhasználói adatbázis adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-83881/2015 
 • Hírlevél küldése céljából kezelt felhasználói adatbázis adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-84234/2015

Az érintettek köre: a regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott adatok: név, e-mail cím, telefonszám, szállítási cím, számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése, számlázás és hírlevél küldés

Az adatkezelés időtartama: a regisztrációtól a visszavonásig tart 

A személyes adatok megismerésére jogosult szerződött logisztikai partnerünk:

 • Webshop Support Srl., strada Nagy Pal nr. 15. 540076 Targu Mures, Romania

A regisztrált felhasználó kezdeményezheti az adatkezelőnél:

 • tájékoztatást személyes adatainak kezeléséről
 • személyes adatainak helyesbítését
 • személyes adatainak törlését vagy zárolását

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. Amennyiben megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 munkanapon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat (www.naih.hu/kapcsolat.html).

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: www.njt.hu


Az információk tulajdonjoga


Az oldalainkon megjelenő tartalmakat (szöveges és képes) az ecoBaby Kft. birtokolja. A www.ecobaby.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A tartalmak megjelenítése engedélyköteles. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.