Termékek Menü

Baba álom csomag - csíkos türkiz

Ár:
33.390 Ft
30.500 Ft
Babahinta rugóval, keresztrúddal, buksivédővel és ajándék lábtartóval. Minden egyben csomag - a babád kényelméért és a nyugodt álmokért.
Szállítási díj: 1.099 Ft
Várható szállítás: 2019. október 24.
Babahinta szín:: csíkos türkiz
Válassz kiegészítőt, hogy teljesebb legyen az élmény!
Állvány függőszékhez és hintához Állvány függőszékhez és hintához
49.900 Ft
Állvány hintához Palmera Állvány hintához Palmera
34.400 Ft

Leírás és Paraméterek

Szeretnéd néha letenni a karodból, de sír? Jó lenne egy kicsit gyönyörködni benne, ahogy a nyugalom az arcára ereszkedik?

A kisbabák számára kialakított babahinta ideális akár már nagyon pici kortól, a kezdetektől fogva. Nem kell állandóan a karodban tartani, a baba is biztonságban és jól szórakozik, a ringató mozgástól pedig megnyugszik és a hasfájása is elmúlhat.

Ne hagyd ki ezt a csomagajánlatot, mely kedvező áron tartalmazza a babahintát rugóval, buksivédővel, keresztrúddal és az ajándék lábtartóval, mely biztosítja a baba kényelmét.

A lábtartó felcsomózása másodpercek alatt elvégezhető anélkül, hogy megzavarnád a pici nyugalmát, és könnyedén ki is tudod őt venni, ha le szeretnéd fektetni az ágyikójába kinyújtózni.

A baba álom csomag mellé ráadásul egy füzetet is kapsz, amiben hintákra íródott készségfejlesztő feladatok vannak. Ezekkel az egyszerű feladatokkal segíthetsz Neki a fejlődésben.

A csomag tartalma 

  • babahinta tetszőleges színben
  • rugó a kétdimenziós hintázás élményét háromdimenzióssá bővíti, így hinta nem csak oldalirányú mozgásra képes, hanem függőleges ringatózással is kiegészül
  • keresztrúd fontos kiegészítője a hintának, a zsinórokat távol tartja egymástól, így nem gabalyodnak össze. Nincs beletanulási időszak, egyből élvezhető a hinta nyújtotta kikapcsolódás 
  • buksivédőt imádni fogod akkor, amikor elkezd felülni a babád, de a fejét még nem tudja stabilan tartani - ekkor fogja megvédeni a fejét a rudakra csomózható védő.

Ajándékok

  • lábtartó fontos kiegészítője a hintának, a zsinórokat távol tartja egymástól, így nem gabalyodnak össze. Nincs beletanulási időszak, egyből élvezhető a hinta nyújtotta kikapcsolódás. 
  • fejlesztő feladatfüzet babahintában végezhető gyakorlatokkal
  • babapancsi feladatfüzet

Youtube videók

Kapcsolódó termékek

Mit ajánlunk még?

A hintakampó a hinta egyik legfontosabb tartóeleme, ugyanis gyakorlatilag ez kerül beépítésre a plafonba, ez tartja az egész hintát. A babahinta csomagban van egy hintakampó, de ha máshova is felszerelnéd, akkor itt külön is rendelhetsz!
A karabiner az összetartó kapocs a hinta kampója és a zsinór vagy a rugó között. A karabiner segítségével könnyedén megoldható a hinta költöztetése lakáson belül vagy akár kívül is, legyen szó babahintáról vagy függőszékről, csepphintáról.