Termékek Menü
0
06702521487
Baba álom babahinta csomag Katt rá a felnagyításhoz

Baba álom csomag - natúr kék

Ár:
30.130 Ft
26.500 Ft
Babahinta rugóval, keresztrúddal, buksivédővel és ajándék lábtartóval. Minden egyben csomag - a babád kényelméért és a nyugodt álmokért.
Szállítási díj: 989 Ft
Várható szállítás: 2017. június 30.
Babahinta szín:: natúr kék
Válassz kiegészítőt, hogy teljesebb legyen az élmény!
Állvány függőszékhez és hintához Állvány függőszékhez és hintához
49.090 Ft

Leírás és Paraméterek

Szeretnéd néha letenni a karodból, de sír? Jó lenne egy kicsit gyönyörködni benne, ahogy a nyugalom az arcára ereszkedik?

A kisbabák számára kialakított babahinta ideális akár már nagyon pici kortól, a kezdetektől fogva. Nem kell állandóan a karodban tartani, a baba is biztonságban és jól szórakozik, a ringató mozgástól pedig megnyugszik és a hasfájása is elmúlhat.

Ne hagyd ki ezt a csomagajánlatot, mely kedvező áron tartalmazza a babahintát rugóval, buksivédővel, keresztrúddal és az ajándék lábtartóval, mely biztosítja a baba kényelmét.

A lábtartó felcsomózása másodpercek alatt elvégezhető anélkül, hogy megzavarnád a pici nyugalmát, és könnyedén ki is tudod őt venni, ha le szeretnéd fektetni az ágyikójába kinyújtózni.

A baba álom csomag mellé ráadásul egy füzetet is kapsz, amiben hintákra íródott készségfejlesztő feladatok vannak. Ezekkel az egyszerű feladatokkal segíthetsz Neki a fejlődésben.

A csomag tartalma 

  • babahinta tetszőleges színben
  • rugó a kétdimenziós hintázás élményét háromdimenzióssá bővíti, így hinta nem csak oldalirányú mozgásra képes, hanem függőleges ringatózással is kiegészül
  • keresztrúd fontos kiegészítője a hintának, a zsinórokat távol tartja egymástól, így nem gabalyodnak össze. Nincs beletanulási időszak, egyből élvezhető a hinta nyújtotta kikapcsolódás 
  • buksivédőt imádni fogod akkor, amikor elkezd felülni a babád, de a fejét még nem tudja stabilan tartani - ekkor fogja megvédeni a fejét a rudakra csomózható védő.

Ajándékok

  • lábtartó fontos kiegészítője a hintának, a zsinórokat távol tartja egymástól, így nem gabalyodnak össze. Nincs beletanulási időszak, egyből élvezhető a hinta nyújtotta kikapcsolódás. 
  • fejlesztő feladatfüzet babahintában végezhető gyakorlatokkal
  • babapancsi feladatfüzet

Youtube videók

Kapcsolódó termékek

Mit ajánlunk még?

280 cm-es belmagasság fölött már a hosszú zsinórt érdemes választani, ha azt akarod, hogy a hinta megfelelő magasságba kerüljön. Ha a belső vagy külső tér viszonylag nagy belmagasságú, akkor a rövid zsinór már nem elegendő, válaszd inkább a hosszú megoldást.