Termékek Menü

Baba álom csomag - natúr pink

Ár:
42.459 Ft
38.990 Ft
Babahinta rugóval, keresztrúddal, buksivédővel és ajándék lábtartóval. Minden egyben csomag - a babád kényelméért és a nyugodt álmokért.
Szállítási díj: 1.499 Ft
Várható szállítás: 2024. augusztus 05.
Babahinta szín:: natúr pink
Válassz kiegészítőt, hogy teljesebb legyen az élmény!
Állvány függőszékhez és hintához Állvány függőszékhez és hintához
56.500 Ft
Állvány hintához Palmera Állvány hintához Palmera
43.040 Ft

Leírás és Paraméterek

Szeretnéd néha letenni a karodból, de sír? Jó lenne egy kicsit gyönyörködni benne, ahogy a nyugalom az arcára ereszkedik?

A kisbabák számára kialakított babahinta ideális akár már nagyon pici kortól, a kezdetektől fogva. Nem kell állandóan a karodban tartani, a baba is biztonságban és jól szórakozik, a ringató mozgástól pedig megnyugszik és a hasfájása is elmúlhat.

Ne hagyd ki ezt a csomagajánlatot, mely kedvező áron tartalmazza a babahintát rugóval, buksivédővel, keresztrúddal és az ajándék lábtartóval, mely biztosítja a baba kényelmét.

A lábtartó felcsomózása másodpercek alatt elvégezhető anélkül, hogy megzavarnád a pici nyugalmát, és könnyedén ki is tudod őt venni, ha le szeretnéd fektetni az ágyikójába kinyújtózni.

A baba álom csomag mellé ráadásul egy füzetet is kapsz, amiben hintákra íródott készségfejlesztő feladatok vannak. Ezekkel az egyszerű feladatokkal segíthetsz Neki a fejlődésben.

A csomag tartalma 

  • babahinta tetszőleges színben
  • rugó a kétdimenziós hintázás élményét háromdimenzióssá bővíti, így hinta nem csak oldalirányú mozgásra képes, hanem függőleges ringatózással is kiegészül
  • keresztrúd fontos kiegészítője a hintának, a zsinórokat távol tartja egymástól, így nem gabalyodnak össze. Nincs beletanulási időszak, egyből élvezhető a hinta nyújtotta kikapcsolódás 
  • buksivédőt imádni fogod akkor, amikor elkezd felülni a babád, de a fejét még nem tudja stabilan tartani - ekkor fogja megvédeni a fejét a rudakra csomózható védő.

Ajándékok

  • lábtartó fontos kiegészítője a hintának, a zsinórokat távol tartja egymástól, így nem gabalyodnak össze. Nincs beletanulási időszak, egyből élvezhető a hinta nyújtotta kikapcsolódás. 
  • fejlesztő feladatfüzet babahintában végezhető gyakorlatokkal
  • babapancsi feladatfüzet

Youtube videók