Termékek Menü

Hintakampó

Ár:
1.290 Ft
A hintakampó a hinta egyik legfontosabb tartóeleme, ugyanis gyakorlatilag ez kerül beépítésre a plafonba, ez tartja az egész hintát. A babahinta csomagban van egy hintakampó, de ha máshova is felszerelnéd, akkor itt külön is rendelhetsz!
Várható szállítás: 2024. július 25.

Leírás és Paraméterek

A hintakampó a hinta egyik legfontosabb tartóeleme, ugyanis gyakorlatilag ez kerül beépítésre a plafonba, ez tartja az egész hintát.

Az élményt még inkább fokozhatod, ha a lakásban nem csak egy helyen szereltek fel kampót, hanem akár több helyet is kijelöltök a hintázásra. Sőt, ennek segítségével akár a teraszon, a friss levegőn is megoldhatóvá válik a kényelmes hinta-palinta.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit ajánlunk még?

A karabiner az összetartó kapocs a hinta kampója és a zsinór vagy a rugó között. A karabiner segítségével könnyedén megoldható a hinta költöztetése lakáson belül vagy akár kívül is, legyen szó babahintáról vagy függőszékről, csepphintáról.
280 cm-es belmagasság fölött már a hosszú zsinórt érdemes választani, ha azt akarod, hogy a hinta megfelelő magasságba kerüljön. Ha a belső vagy külső tér viszonylag nagy belmagasságú, akkor a rövid zsinór már nem elegendő, válaszd inkább a hosszú megoldást.