Termékek Menü

Távtartó keresztrúd babahintához

Ár:
5.570 Ft
Egyszerűen nagyszerű! Távol tartja a babahinta tartózsinórjait és nem gabalyodtok bele még a kezdeti időszakban sem. Nincs többé betanulási időszak, nem kell hozzászokni a babának sem, a keresztrúddal egy pillanat alatt mehet a hintázás.
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás és Paraméterek

Nincs több zsinórba gabalyodás, csak egyszerű megoldás! Babahinta keresztrúd a tágasabb helyért

Nehézkesen tudod betenni a babád a hintába, mert beleakadsz a zsinórokba? Babahintában altatod, de amikor elalszik, nehezen tudod kivenni a tartózsinórok miatt?

Keresztrúd, ami távol tartja a babahinta felfüggesztő zsinórjait

Kezeletlen farúd, a már megszokott bababarát kivitelben, ami nagy segítségedre lesz, mert megnöveli a babahinta használható terét. A babahinta keresztrúddal nagyon egyszerűen be tudod tenni kisbabádat a hintába és a kivételnél is sokkal jobb lesz majd a tágasabb hely.

A nagyobbacskák is szeretni fogják, hogy megnő a helyük, szabadon tudnak forgolódni és nézelődni a babahintában, nem lóg be egy zsinór sem a képbe és nem akad bele semmibe a kezük akkor sem, amikor kinyúlnak valamiért vagy mozgolódnak benne.

Légy az elsők között, aki megszerzi a keresztrudat és élvezi az előnyeit!

Van már babahintánk, de szeretnénk keresztrudat hozzá. Ilyet lehet?

Igen, lehet. Ha külön keresztrudat rendelsz, akkor a keresztrúd egy hosszabb babahinta felfüggesztő zsinórral érkezik majd, amire lecserélheted a régi zsinórokat. Működni fog, nem bonyolult, küldünk hozzá összeszerelési útmutatót is.

Kosárba teszem

Nézd meg itt, hogy meglévő babahintához milyen plusz kiegészítő csomagot ajánlunk -->

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit ajánlunk még?

A hintakampó a hinta egyik legfontosabb tartóeleme, ugyanis gyakorlatilag ez kerül beépítésre a plafonba, ez tartja az egész hintát. A babahinta csomagban van egy hintakampó, de ha máshova is felszerelnéd, akkor itt külön is rendelhetsz!
Aggódva nézed, ahogy a babád lába alvás közben csak úgy lóg kifelé a babahintából? Legszívesebben alá tennél valamit, hogy tartsa a pici lábat és legyen kényelmes neki? Itt a megoldás, a baba lábtartót az alvás teljes nyugalmáért terveztük!
Termék címkék: babahinta kiegészítők