Termékek Menü

Babahinta? Igen! Kik választják és miért - infografika

Tudtad, hogy...

  • Mire való a babahinta? - Három szóban összefoglalva: fejleszt, nyugtat, szórakoztat. Ehhez azért erősen hozzátesszük, hogy az anyaperceket is nagyban segíti, nyilván azért ennél sokkal nyomósabb a fejlesztő ok. Szokták mondani, hintáztasd okosra a babád és nem tévednek nagyot, hisz az értelmi fejlődésben is nagy szerepe van a babahintának. Nem is gondolnánk, hogy egy ilyen nagyszerű otthoni módszerrel mekkorát lendítünk gyermekünk fejlődésén. A későbbi tanulási nehézségek elkerülésére is ajánlják gyógypedagógusok a babahintát - nem hiába. Működik. 

  • Kik vásárolnak általában? - Ők azok a takarítóidőbeosztómindentmenedzselő Édesanyák, többségben. 11% jut az édesapáknak (na ők azok az apák, akik utána büszkén mutogatják a fotókat, sőt rendszeresen be is számolnak róla, hogy a babahinta mekkora sláger a családban) és a nagyiknak. Vajon a Nagyik miért is vannak ilyen kevesen - ezen elgondolkodunk.

  • Mennyire elégedettek ők? - A számok igazolják, mindenesetre, imádjuk a leveleket, amiben boldog babák mosolyognak vissza ránk babahintáikból és anyák számolnak be a végleg megoldhatatlannak tűnő problémáik egycsapásra megoldásáról. Mert azt tudjuk, hogy amikor beviszi a futár a babahinta csomagot, na abban a pillanatban kezdődik A másik élet. Túlzás nélkül.