Termékek Menü

Beültettek rendesen a hintába, sőt jól meg is hintáztattak

Vagyis átvertek, becsaptak. A szólások közt nézelődve gondolkodtam el azon, miért is hívják a becsapást meghintáztatásnak. Az üzleti életben is ismert a kifejezés, a hitegetést jelenti. A párkapcsolatban is mondjuk; ez a szerelem olyan, akár a hinta, hol itt van, hol ott. Milyen rossz érzés, ha meghintáztatnak ebben az érelemben...

Ugyanakkor, ha valakinek a hintáról beszélünk, akkor csupa örömteli dolog jut róla eszébe.

Vannak, akiket a hintával hintáztatnak meg. Na persze átvitt értelemben. Nem a megfelelő minőséget kínálják, vagy balesetveszélyes darabokat tartalmaz az a hinta, amit árulnak. A vevő aztán úgy érzi, hogy rendesen hintába tették, amikor kiderül, hogy a megvett termék végül nem olyan jó, mint ahogy a képen látszott. Azért ezt Te sem szereted, nem igaz?

Nálunk a vevő vélemények, a valóságos képek, amik nem egy műteremben készültek, hanem a vásárlóink otthonában fotózták őket a boldog és elégedett szülők, az ő gyerekeik örömét örökítik meg, egyértelművé teszik, hogy itt a hintáztatást csak konkrétan értjük, nem átvitt értelemben.

Biztosak vagyunk a minőségben. A nálunk vásárolt hintákat, ha a gyerekek már kinőtték, a szülők a mi weboldalunkon adhatják el, mert tudjuk, hogy ezek a hinták akár több kisgyereket is kiszolgálnak. A hinták értéke nem változik ilyenkor, csak az áruk lesz egy kicsit olcsóbb, hiszen már használta egy(két-három) másik gyerek.

Az ecoBaby hintái úgy készülnek, hogy nincs rajtuk balesetveszélyes rész. Teljes biztonsággal használhatók, könnyű őket összeszerelni. 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
blog comments powered by Disqus