Termékek Menü

9 ok, hogy miért NE vegyél babahintát olcsón

9 ok, hogy miért NE vegyél babahintát olcsón

„Babahinta ennyiért? De hát máshol harmadennyibe kerül!” – találkozom néha a kifogással.  És valóban: vannak helyek, vannak hintakészítők, akiktől jóval kevesebbért beszerezheted a babahintát. De vajon megéri-e? Leírtuk 9 mondatban, hogy mik azok, amiket NEM kapsz meg, ha olcsó babahintát vásárolsz!

Van számtalan hintakészítő az interneten, legtöbbjük varrni tudó, lelkes anyuka, szomszéd Juliska néni, akik úgy gondolják, hogy elég 4 farúd, némi anyag, pár méter kötél és készen is van a babahinta!
De vajon tényleg elég ennyi?
Ennyiből áll egy minőségi babahinta?
Mi a különbség a 3 000 forintos és a 15 000 forintos babahinták között?

Az biztos, hogy mi soha nem bíznánk gyermekeink testi épségét olyan olcsó, a konyhaasztalon varrt hintára, aminek a minőségét SENKI nem ellenőrzi.
Ki tudja, milyen cérnát használtak? Milyen anyagokat? Milyen körülmények között tárolták?
Lehet, hogy veszélyes festékkel színezték, vagy egy polcon porosodott évekig…

Szerintünk csak olyan hintát válassz, ami:

  1. 100% bababarát, minőségi anyagokból készül, az alapanyagokat személyesen ellenőrizték vásárlás előtt.
  2. Bárhol felszerelhető: panellakásban, téglalakásban, nagy belmagasságú, polgári lakásban, de akár egy fára is felteheted a kertben. Ha egyikre sincs lehetőséged, rendelhetsz hozzá biztonságos állványt is, amit pillanatok alatt felállíthatsz, ahol csak kedved tartja.
  3. Biztonságos: csak ezerszer tesztelt, szakemberek és gyerekek által jóváhagyott hintát vegyél! Olyat, amin már rengeteg kicsi hintázott, pörgött, forgott, mászott, és még egyiküknek sem esett bántódása. Olyat, aminek készítői garantálják, hogy biztonságos lesz.
  4. Bevizsgált: az EU által elfogadott ÖKO-TESZT garancia (kizárólag bőrbarát anyagokból készült) és a TÜV vizsgálat is szavatolja a 100%-ig biztonságos babaterméket.
  5. Tartós: olyan hintát érdemes csak venni, ami nem fakul ki, nem ereszti a színét, a zsinórok nem öregednek el, így akár gyermeked gyermekei is ebben hintázhatnak majd!
  6. Gyorsan megérkezik: ha gyermeked már napok óta nyűgös, akkor biztosan tudod, hogy minden perc számít! Ha Juliska néni csak a megrendelés pillanatában kezdi el varrni a hintát, az eltarthat egy darabig…
  7. Garantált ajándékokkal érkezik: oké, ez nem elsődleges biztonsági szempont, de ha lehet választani ajándékkal érkező és ajándék nélküli hinta között, mindenféleképpen jobb az, ami mellé valami meglepetést is csomagoltak, nem?
  8. 100% pénzvisszafizetési garanciát kapsz rá: ha nem tetszik, visszaküldheted. Fontos tudnod, hogy internetes vásárlásnál jogodban áll visszakérni a pénzedet, ha a termék nem felelt meg az előzetes elképzeléseidnek!
  9. Gyógytornászok és fejlesztő pedagógusok által ajánlott. Mert a gyermeked kizárólag a legjobbat érdemli.

"Kifejezetten ajánlom a Beto hintát koraszülött babáknak, császármetszéssel világra jött babák részére, terhességi komplikációk miatti fekvés után született babák számára, de MINDEN CSECSEMŐ ÉS KISBABA SZÁMÁRA."

Zakariás Éva
Gyógytornász

Ha a gyermeked egészségéről, testi épségéről van szó, ne a legolcsóbbat válaszd:
 melyik 3 000 forintos babahinta tudná neked mindezt garantálni?

Mi is szülők vagyunk, így pontosan tudjuk, hogy a kisbaba testi épsége és egészsége a legfontosabb a világon. A mi gyerekeink nem azért ringatóznak, alszanak, hintáznak ecobaby babahintákban, mert a reklám kedvéért beletettük őket, hanem azért, mert hisszük, hogy ez a legjobb nekik.

Mi soha nem bíznánk őket olcsó, bevizsgálatlan termékekre.

És te?

Töltsd le az ingyenes babahinta kisokost és tudj meg mindent az ecobaby babahintáiról!

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
blog comments powered by Disqus