Termékek Menü

Buksivédő - csíkos

Ár:
4.090 Ft
Ha arra keresel megoldást, hogy a felülni tanuló babád fejecskéjét biztonságban tudd és még akkor se koppanjon, ha gyakorlás közben meginog, akkor a buksivédő a tökéletes kiegészítő a babahinta mellé! 100% bababarát megoldás a babahinta mellé.
Várható szállítás: 2021. május 20.

Leírás és Paraméterek

Védelem az apró buksiknak

Ha arra keresel megoldást, hogy a felülni tanuló babád fejecskéjét biztonságban tudd és még akkor se koppanjon, ha gyakorlás közben meginog, akkor a buksivédő a tökéletes kiegészítő a babahinta mellé!

Eljön az a bizonyos negyedik vagy ötödik hónap, amikor a babád elkezd felülni és már ügyesen próbálkozik, egyensúlyoz. Babahintás babáknál általában a felülés is bébihintában történik, ilyenkor picit felemelkednek és valamelyik hintarúdba kapaszkodva próbálják tartani magukat. 

Amíg túl nehéz az a fejecske és a tartóizmok sem eléggé edzettek, addig lesz a biztonságot adó segítség ez a buksivédő!

Amit még tudnod kell...

  • A babahinta buksivédője 100%-ban bababarát megoldás, a baba bőrével érintkezve semmilyen allergiás reakciót nem vált ki
  • Univerzális kialakítású, ezért minden színű babahinta tökéletes kiegészítője
  • A puha töltet teszi igazán biztonságossá és védi meg a baba pici fejét
  • A BETO hinta mellé csomagoljuk, így nem kell külön szállítási költséget fizetned, ha buksivédőt is rendelsz (természetesen külön is rendelhető, ekkor a szállítás díja ugyanúgy érvényes)
  • A textil zsinórok segítségével könnyen le- és felszerelheted és a hinta lenvászon zsákjában tárolhatod és szállíthatod is

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit ajánlunk még?

Sötétlila rugó Beto babahintához. A könnyed altatáshoz  heart

Ha már születése után tudod, hogy pici lányod határozott egyéniséggel látta meg a napvilágot válaszd neki Beto Stylish purple bölcsőhintánkat. Mély lila színe és a rugó nyújtotta kellemes ringatás hozzájárul, hogy babád kiegyensúlyozott, nyugodt gyermekké válljon.

Aggódva nézed, ahogy a babád lába alvás közben csak úgy lóg kifelé a babahintából? Legszívesebben alá tennél valamit, hogy tartsa a pici lábat és legyen kényelmes neki? Itt a megoldás, a baba lábtartót az alvás teljes nyugalmáért terveztük!