Termékek Menü

Droppo csepphinta zöld

Ár:
48.390 Ft

A kiváló minőségű, tartós pamutból készült Droppo Csepphinta nagyszerű játék! El lehet benne bújni, lehet benne olvasni, babázni, álmodozni, hintázni, ücsörögni, fel lehet rá mászni, lehet benne pörögni, lehet rajta lógni, tornázni és még ezer kreatív mozgásformát kitalálni. 

heart 

Várható szállítás: 2024. június 20.
csepphinta szín: zöld
Válassz kiegészítőt, hogy teljesebb legyen az élmény!
Állvány függőszékhez és hintához Állvány függőszékhez és hintához
56.500 Ft
Állvány hintához Palmera Állvány hintához Palmera
43.040 Ft
Power Hook forgószem rörgzítő szettel Power Hook forgószem rörgzítő szettel
8.530 Ft

Leírás és Paraméterek

Színes Droppo Csepphinta

Kisgyermeked szeret elbújni, kuckósat játszani? Imádja a babahinta ringását, de már igazi nagylány/nagyfiú, aki nem ücsörög a babahintában?

Akkor ezt a tartós és stabil, hangulatos Csepphintát nektek találták ki!

Mire jó a Droppo Csepphinta?

A legjobb minőségű tartós pamutból készült Csepphinta nagyszerű játék! El lehet benne bújni, lehet benne olvasni, babázni, álmodozni, hintázni, ücsörögni, fel lehet rá mászni, lehet benne pörögni, lehet rajta lógni, tornázni és még ezer kreatív mozgásformát kitalálni.

Az egy ponton felfüggesztett csepphintát gyógytornászok is ajánlják a gyerekeknek, mert a többdimenziós mozgás fejleszti a gyerek egyensúlyérzékét, mozgását és hatással van a koncentrációs készségre is, ami fontos lesz később, amikor írni-olvasni tanul.

Miért jó Neked a Csepphinta?

Előfordult már, hogy szerettél volna nyugodtan elolvasni egy pár oldalt egy könyvből, vagy gyerekzsivaj nélkül megfőzni az ebédet? Volt már rá példa, hogy rossz időben nem tudtad kielégíteni gyermeked mozgásigényét, és a rengeteg fölös energiáját rajtad akarta levezetni?

A Droppo Csepphinta segít ebben; akár mozoghatnékja van gyermekednek, akár egy kis magányra vágyik, akár tornázni akar, akár csendben elvonulni; a Csepphintában mindezt megteheti!

Elfoglaltság a gyerkőcnek, nyugalom neked.

Miért praktikus a Droppo Csepphinta?

Vidám színfoltja lehet a gyerekszobának; a kiváló minőségű gyapjú színtartó, így többszöri mosás után sem fog kifakulni. A párnát ki lehet venni, a kisebb szennyeződéseket, kakaónyomokat, csokoládéfoltokat pillanatok alatt ki tudod tisztítani. Extra erős a teherbírása: a függőszék 80 kg-ig teljesen biztonságos, 3 évestől egészen 9 éves koráig használhatja. Zárt felfüggesztésének köszönhetően minden irányú mozgás, hintázás, pörgés biztonságos; nem tud kiakadni, kicsúszni, szétkapcsolódni. Amíg csak belefér, vagy rá tud mászni, a függőszék nagyszerű játék lesz gyermekednek!

Praktikumok:

  • A Droppo Csepphinta természetes pamutból készül

  • 30 fokon, mosógépben is mosható, puha textil, kivehető belső párna

  • Hypoallergén, légáteresztő töltetű párna van a Droppo Csepphinta belsejében

  • A függesztő zsinór hossza állítható, így a gyermek igényeinek és a beltér adottságainak megfelelően kialakítható

  • Több színben is kapható, minden gyerekszobába illik


Ajánlott életkor 3-10 év
Anyaga 100% pamut
Párna töltete antiallergén polisztirol
Magassága 150 cm
Ülőfelület szélessége 70 cm
Terhelhetőség 80 kg
Mosható 30° C-on mosógépben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit ajánlunk még?

A csepphintához és Junior gyermekhintákhoz ajánlott beltéri komplett felfüggesztő szett.

  • minden hintához használható

  • csak beton födémhez!

  • esetleg fa gerendához, de nem a gyári csavarokkal.

A karabiner az összetartó kapocs a hinta kampója és a zsinór vagy a rugó között. A karabiner segítségével könnyedén megoldható a hinta költöztetése lakáson belül vagy akár kívül is, legyen szó babahintáról vagy függőszékről, csepphintáról.

A kiváló minőségű, tartós pamutból készült Droppo Csepphinta nagyszerű játék! El lehet benne bújni, lehet benne olvasni, babázni, álmodozni, hintázni, ücsörögni, fel lehet rá mászni, lehet benne pörögni, lehet rajta lógni, tornázni és még ezer kreatív mozgásformát kitalálni.

heart