Termékek Menü

Facebook zárt csoport tagság

Ez egy EXKLUZÍV, csak vásárlóknak járó csoporttagság

Létrehoztunk egy titkos Facebook csoportot, ahol kérdezhetsz Te is úgy, hogy az ismerőseid nem láthatják. Se anyós, se após, se barátnők, se senki... Csak azok, akik hasonló cipőben járnak és biztosan megválaszolják majd a kérdéseid.

ecoMami Szupercsapat - ahol nyugodtan kérdezhetsz 

Extra hozzáadás vásálóknak. Válassz Te is babahintát és légy tagja ennek a szuper csapatnak!

Mit tud ez a csoport?

  • Titkos, tehát a Facebook ismerőseid sem látják, amit írsz - azaz bármilyen gondod, kérdésed van, amit nem épp a játszótéren hintenél el, annak itt helye lesz. Ez egy olyan korlátozás, amin semmi nem megy át, egyetlen kérdés és válasz sem.

  • CSAK ecoBaby vásárlóknak jár a belépő - ez saját szelektálás, így lehetsz biztos Te is abban, hogy az ecoMami Szupercsapatba csak olyan anya kerül, aki a legjobbat akarja gyerekének, aki tényleg Anya és "ismerjük", azaz vásárolt már tőlünk. Ez Nektek, vásárlóinknak egy kivételes lehetőség, egy plusz ajándék.

  • Tele lesz majd olyan kérdéssel, ami Téged, kisgyermekes szülőt foglalkoztat. Tapasztalatcsere, kérdések, válaszok, panaszok, örömök helye ez a csoport.

Mit kell tenned, hogy Te is ecoMami Szupercsapat tag legyél?

  • Ha már van ecoBaby hintád, akkor...

  • Jelöld ismerősnek a László Ági EcoBaby profilt, amit csak azért hoztam létre, hogy a csoporthoz tagokat adhassak - Ide kattints és megnyílik a FB profil 

  • Ellenőrzés és visszajelölés után bekerülsz az ecoMami szupercsapat csoportba, erről a facebook értesít majd Téged. E-mail cím alapján ellenőrzöm majd, hogy szerepelsz-e a Vásárlói adatbázisban. És tényleg ellenőrzöm, kérlek, ne próbálkozz enélkül.

Ez egy igazán hasznos csoport, várunk szeretettel. Itt nem csak adsz, hanem kapsz is!