Termékek Menü

Spectra szivárvány hinta – Élénk szivárvány

Ár:
58.220 Ft

SPECTRA szivárvány hintánk kihozza gyermekedből a kis varázslót .

Mitől különleges? Serkenti az érzékszervek működését, felélénkíti a fantáziáját, erősíti az izomzatot és fejleszti az egyensúly érzéket és a varázsló képességeket is!
A hintából pillanatok alatt mászóka, híd, pult, alagút, lépcső, csúszda is lehet. Csak a varázsló énje és fantáziája szab határt :)
 

Várható szállítás: 2024. június 20.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Csodálatos színvilágának köszönhetően Spectra szivárvány hinta különleges és természetes kiegészítője lesz a gyerekszobátoknak, gyermekednek pedig hosszútávon nyújt szórakozást.

Ezt a fa hintát dobozban, szétszerelt állapotban kézbesítjük neked. Egy kiváncsi gyermeken kívül minimális kézügyességre lesz szükséged összeszereléséhez és egy kisebb kalapácsra. Minden mást megtalálsz a dobozban.

Design tervezés: Petr Fiala petr-fiala.cz

Anyaga: bükkfa, nyír- és lucfenyő egyedi mintázattal

Méretek:  75 x 43 x 45 cm

Súlya: 5,5 kg

Maximális terhelés: 60 kg

Élettartam: örökös – elégetésig

Ajánlott korosztály: 1- 5 éves korig

Minőség: Biztonsági és minőségi CE tanúsítvánnyal rendelkezik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit ajánlunk még?

Ezen a hinta padon a gyerekek nem csak a stabilitásukat és az egyensúly érzéküket erősítik, hanem az izomzatukat is. A hintázás számtalan pozitív hatása mellett ez egy olyan játékos fejlesztő eszköz, mely használatakor a figyelmüket, koncentráció képességüket is erősítik, mozgásfejlődésükre pedig nagyon jó hatással van. Waldorf pedagógia inspirálta.