Termékek Menü

Mikor érkezik a csomagom?

Mi az ecoBaby-nél nagyon jól tudjuk, hogy a szülők, de főleg az édesanyák időbeosztása a gyermek születése után fenekestül felborul. A korábban működő időgazdálkodás nem működik tovább.

Ha úgy érzed, hogy folyton versenyt futsz az idővel, vagy éppen, ha a nap 48 órából állna, az is kevés lenne, akkor az ecoBaby webáruházban jó helyen jársz.

Vásárolj nálunk és 3 nap alatt nálad lesznek a kiválasztott termékek!

Mi mindent megteszünk, hogy az általad megrendelt termékek a lehető leggyorsabban érkezzenek meg hozzád! Rajtunk nem fog múlni, azt megígérjük. Az aznap délig beérkező rendeléseket - ha a megrendelt termékből van raktáron - még aznap át is adjuk a DPD futárszolgálatnak, akik 3 munkanap alatt kiszállítják küldeményedet. 

Nem kell aggódnod, ha ajándékot szeretnél és már késében vagy a beszerzésével. Válaszd ki a számodra és az ajándékozott számára a legkedvesebbet, add meg a szállítási címet, mi pedig  2 munkanapon belül kiszállítjuk Neked a megrendelt terméket.

Időt spórolunk Neked, otthonodba szállítjuk!

Csak választasz, beleteszed a virtuális kosaradba, megadod a szállítási adataidat és mi futárral elküldjük Neked a csomagot.

Már több száz Édesanya választott minket.

Szálltási áraink:

0 - 89000 Ft : 1499 Ft

89000 Ft felett ingyenes!

Utánvétel esetén 990,- Ft plussz költséget számolunk fel.

Küldemény Neked. Telis tele szeretettel!