Termékek Menü

BETO BABAHINTÁK KERESZTRÚDDAL

Rendezés:

Mély barna színével egy édes forró csokoládé nyugodt hangulatát idézi fel. A szín, az anyag puhaság szinte átöleli gyermekedet. Kellemes pihenés vár kisbabádra a Beto édes csokoládé hintájában.

36.190 Ft

Tudtad, hogy a hinta számos fejlesztő hatással rendelkezik? Válaszd a Beto ocean blue színét, hisz ennek a színnek nyugtató hatásán kívül érzelmi és intellektuálisan is pozitív hatása lesz kis Hercegetekre.

36.190 Ft

Élénk gyönyörű színével vidámságot csempész gyermekünk mindennapjaiba. Akár bent akár egy fedett terasz alatt Beto Mediterran orange hintánkban kisbbád édes álomba szenderül.

 

36.190 Ft

Ha kislányod igazi kis hercegnőnek született ez az élénk pink hinta a ti hintátok. Számtalan pozitív és fejlesztő hatása mellett egy igazi kislányos szoba gyönyörű kiegészítőjévé is vállhat.

36.190 Ft

Egy igazi kis örökmozgóval ajándékozott meg a sors? Játszik, gügyög, szinte soha sem áll meg? Akkor neki álmodtuk meg a Beto Chery Blossow babahintánkat. Válaszd csomagban és a lábtartón kívül fejlesztőfüzettel is megajándékozunk.

36.190 Ft

Válaszd a természet örökösen megújuló és nyugtató zöld színű Beto Natural line hintáját gyermeked és saját magad feltöltődésére. Csodaszép zöld színe és a ringatás kellemes érzése biztosan tetszeni fog gyermekednek.

36.190 Ft

Ha már születése után tudod, hogy pici lányod határozott egyéniséggel látta meg a napvilágot válaszd neki Beto Stylish purple bölcsőhintánkat. Mély lila színe és a rugó nyújtotta kellemes ringatás hozzájárul, hogy babád kiegyensúlyozott, nyugodt gyermekké válljon.

36.190 Ft

Legkedveltebb Beto bölcsőhintánk színe magával ragad minden Anyukát és gyermeket. Játszani vagy mókázni, pihenni és aludni – gyermeked minden hangulatához tökéletes választás a Beto Modern turquoise hintánk.

36.190 Ft

Eleganciájával, uniszex színével nem csak gyermeked kis kuckójává vállhat, hanem otthonod egyedi kiegészítőjévé is. Ajándékozd meg gyermekedet a ringatás élményével stílusosan.

36.190 Ft

Úgy gondolod, hogy hosszútávon akár két gyermeknél is szeretnéd használni Beto hintánkat? Classic orange egy uniszex, vidám hangulatú hinta kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Natúr és világos színű kockák párosításával és a narancs szép árnyalatával igazán időtálló hinta lehet a tiétek. Gyermekednek kellemes élményt biztosítasz a hintáztatással, hiszen már a pocakodban megismerte ezt a feszültséglevezető, pihentető érzést.

36.190 Ft

Ha szereted a klasszikus, hagyományos vonalat Beto Classic green hintánkat neked találtuk ki. Csodaszép zöld színe kockás natúr kombinációjával a klasszikus vonalat erősíti. Pici babád születésétől akár 2-3 éves korig használhatjátok hintánkat a pihenéstől egészen a szórakozásig. Hiddd el, imádni fogja!

36.190 Ft