Termékek Menü

Hojdavak Baby – természetes bölcső hinta – fehér

Ár:
32.900 Ft

A Hojdavak Baby egy természetes függő bölcsőhinta, mely pillanatok alatt megnyugtatja és elaltatja gyermekét. Ez a régi hagyományokból kifejlesztett babahinta nem csak a kisgyermek kényelmét és nyugalmát, hanem az anyuka pihenését is szolgálja, hisz így több időt tölthet a család többi tagjával is akár.
Hojdavak Baby bölcsőhintánk gyermeke születésétől kb 9. hónapig használható altatásra, megnyugtatásra, pihenésre és szórakozásra is egyaránt.

Várható szállítás: 2019. október 24.
Szín: Fehér
Méret:
Válassz kiegészítőt, hogy teljesebb legyen az élmény!
Állvány függőszékhez és hintához Állvány függőszékhez és hintához
49.900 Ft
Állvány hintához Palmera Állvány hintához Palmera
34.400 Ft
Rögzítő szett – Baby természetes bölcsőhintához Rögzítő szett – Baby természetes bölcsőhintához
2.180 Ft

Leírás és Paraméterek

Hojdavak Baby textil bölcsőhintánk hatalmas segítséget nyújt az anyukáknak a minden napos altatásban és megnyugtatásban. Ez a felfüggeszthető hinta gyermeke születése napjától használható, mivel ergonomikusan kialakított fekvőfelülettel rendelkezik. A csecsemő a bölcsőben ún. gombolyag helyzetben fekszik, háta kissé begömbölyítve, lába a teste felé hajlítva, mellyel a hátgerinc megfelelő fejlődését támogatja. Az elégedett anyukákon kívül ezért is javasolja a gyógytornászok többsége.

 

Nem csak a babának és az anyukának jelent a Hojdavak Baby-ben való hintázás, ringatás pihentető időtöltést, de így az édesapa, nagyszülők, esetleg dajka is könnyedén áttudja vállalni az altatás feladatát. Maximális terhelés: 15 kg

 

Termék kínálatunk:

Standard fekvőfelület – a kisgyermek maximális fekvőfelülete a bölcsőhintában 90 cm

XL fekvőfelület – a kisgyermek maximális fekvőfelülete a babahintában 120 cm, a hinta alsó részében megtalálható zsebbe akár egy plédet is tehet.

 

Minden tartozékot a felfüggeszthető hintához egy praktikus táskába készítettünk el neked! Ezt a táskát utazáskor használhatod akár a hinta szállítására vagy a baba dolgait készítheted bele és a cipzárnak köszönhetően minden a helyén marad.

 

A csomagolás tartalma:

  • Textilzsák 100% pamutból egészségügyi tanusítvánnyal

  • Molitan matrac hajdina réteggel, ortopéd és antiallergén, a termikus tulajdonságok megakadályozzák az izzadást, a huzat 100% pamutból készült

  • Kemény bükkből készült fatartó – 52cm hosszú

  • Rozsdamentes acélrugó – beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas

  • Karabiner

  • Összekötő kapocs

  • Biztonsági kötél

  • Hintázó kötél

  • Cipzáras textiltáska

 

A csomag súlya kb. 3 kg.

 

A bölcsőhinta szállításkor 40x40x15 cm- es papír dobozba van csomagolva.

 

A textilzsák 40 C -on mosható. A matrac a hajdina réteg miatt nem mosható, ezt csak a szennyeződés helyén nedves törlőkendővel tisztítsa meg, ezért azt huzattal kell védeni – lásd bio huzatot a kínálatunkban.

 

Hova szereljük fel Hojdavak bölcsőhintánkat?

A bölcső sikeres használata nagyban függ annak megfelelő elhelyezésétől! Olyan helyre szerelje fel, ahol napközben a legtöbb időt tölti, hogy a csecsemőt mindig szem előtt tarthassa és ahol a bölcsőhöz kényelmesen leülhet és hintáztathatja. Eközben a másik gyermekével is foglalkozhat, olvashat vagy akár a laptopján is dolgozhat. Ideális esetben szerezzen be még egy függesztést az ágyhoz éjszakai használatra.

 

Bölcsőnk TÜV minőségbiztosítási tanúsítványnak köszönhetően megfelel a szigorú európai szabványoknak és az általános termékbiztonsági előírásoknak (2001/95/EK irányelv).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit ajánlunk még?

A baba- és gyermek hinták felfogatásakor elsődleges szempont mindig a gyermek biztonsága.

A hojdavak Baby Standard és XL természetes bölcsőhintákhoz ajánlott beton illetve fa mennyezetbe.