Termékek Menü

Hogyan ünnepelheted meg a Valentin napot kisbabával?

Hogyan ünnepelheted meg a Valentin napot kisbabával?

Egy-két évvel ezelőtt ez a kérdés még nem volt Nálatok napirenden, ugye? A szerelmes pár nyugodtan eltölthetett egymással egy kellemes estét, elmehettetek vacsorázni, romantikusan, kéz a kézben sétáltatok és minden csakis kettőtökről szólt. Most, hogy családdá váltatok a Valentin nap romantikája kibővült egy (vagy több) izgő-mozgó kisbabával, kisgyerekkel.

Valentin nap hármasban: ha már belépett az életetekbe az új, közös „Szerelmetek”

Ebben az időszakban még biztosan fáradt vagy. Egészen új kihívások elé állít az élet, a kisbabádat el kell látnod, etetned, tisztába tenned, fürdetned kell, ha sír meg kell vigasztalnod, ha beteg, akkor ápolnod, nyugtatnod kell. A nap 24 órájában rendelkezésére kell állnod, nincs megállás, nincs pihenés…

Romantikus hangulat? Közös vacsora a pároddal? Szinte már idejét sem tudod, mikor tudtatok eltölteni pár kellemes órát… El sem tudod képzelni, hogyan tehetnél szert meghitt pillanatokra úgy, hogy nem töri meg azt a keserves babasírás. Valószínűleg elérhetetlennek tűnik számodra.

Pedig van megoldás. Ha nem is egy egész éjszakára szólóan, de a baba alvásidejében igenis eltölthettek egymással 1-2 szerelmes órát. Ne főzz, rendeljetek valamit, élvezzétek egymás társaságát!

A kisbabád nyugodt elalvásáról pedig az ecoBaby hintája gondoskodik. Anyai ölelés, kellemes ringatózás, pótolhatatlan élmény!

Édesanyák már az első használatkor, az első hintáztatás alkalmával „csodáról” számoltak be. A kisbaba nagyon gyorsan elaludt, a szokásos sírós „procedúra” nélkül.

Nézz szét a hintáink között, és bizonyosodj meg róla Te is, hogy mennyire egyszerű az ALTATÁS!

Olvass bővebben a BETO babahinták hasznosságáról itt >> ecobaby.hu/babahinta

Ha már nagyobbacskátok van, (és nincs kéznél egy szuper nagyszülő, aki bevállalja kisbabátokat), akkor vigyétek magatokkal vacsorázni.

Nem kell messzire menni, biztosan van egy kellemes étterem a közelben. És mi van, ha ez az étterem nem bababarát? Ez se tartson vissza benneteket!

Az ecoBaby etetőzsebbel nyugodtan elindulhattok. Bármilyen székre egyszerűen felszerelheted, gyermeked biztonságosan, kényelmesen és egészséges tartásban ül majd veletek az étterem asztalánál. Tudj meg többet az etetőzsebről itt >> ecobaby.hu/etetozseb

Tégy egy próbát! Rendelj tőlünk hintát vagy etetőzsebet és élvezd nemcsak a Valentin nap, hanem az ezt követő időszak kiegyensúlyozott, - babasírástól mentes - nyugodt légkörét!

  Valentin napra a mi ajándékunk egy 1000 Ft értékű kupon, amit az ecoBaby webshopban a hintákra és az etetőzsebre 2014. február 14.-ig válthatsz be! A kuponért katt IDE >> ecobaby.hu/Valentin_kupon

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
blog comments powered by Disqus