Termékek Menü
Most itt jársz: Kezdőlap >

Hordozó

Hordozó – babahordozó a kisbabák és a szülők kényelméért és egészségéért

 

A kisbabád legszívesebben mindig rajtad szeretne lenni? Baba mellett nehezen haladsz az otthoni teendőkkel? Szeretnél úgy sétálni vele, ami számára a legtermészetesebb? Ugyanakkor számodra is fontos a kényelem?  

Ha úgy érzed összecsaptak a fejed fölött a hullámok és szeretnél olyan megoldást találni, ami kisbabádnak is és Neked is a legoptimálisabb, akkor jó helyen jársz!

A Gremese Mei Tai csatos hordozó - amivel a kisbabád a legtermészetesebb módon lehet veled, mindezt úgy, hogy számodra is rendkívül kényelmes lesz a hordozás.

A Mei-Tai hordozóknak nagy hagyománya van a világban, kisbabák ezreit hordozták és hordozzák ilyen természetes módon. Természetesen a Gremese hordozóinál a hagyományos elemeket modernizálták, így maximálisan megfelelnek az édesanyák és édesapák igényeinek.

 

Csatos babahordozó - Most egyedi ecoBaby színekben!

Ha megkedvelted az ecoBaby bébihintáit vagy ikerhintáit, akkor hasonló stílusban, színben harmonizáló csatos babahordozó termékeinket is nézd meg! Ezeket a színeket és stílusokat csak az ecoBaby számára készítik limitált példányszámban. Mivel a hordozó is a ruhád, vagyis inkább a külsőd része, amikor sétálsz a Kicsivel, így biztos vagyok benne, hogy fontos számodra is az egyediség.

Válassz az Ecobaby színekben készült csatos babahordozó termékeinkből!

 

 

 

 

Sokoldalú hordozó

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire szüksége van gyermekednek a testközelségre. Az éltető elemeken kívül talán a legfontosabb dolog, hogy érezze az anya illatát, az anya testének melegét, a mozdulatait, a járását. Mozgásfejlődésében, akárcsak a bébihintáknál nagyon sokat jelent a ringatózás.

Ortopédiai szempontokból pedig a baba csípőfejlődésére van jótékony hatással.

Szülők tervezték szülőknek: Csatos hordozó babáknak

 

 

Mi teszteltük! Íme, az eredmény:

Számos hordozóval volt már dolgunk, de állíthatom, hogy a Gremese csatos hordozó magasan jobb volt az összes többinél. Kíváncsi vagy, nekünk miért tetszett ez a típus?

Kényelmi szempontból. Nem merev, mégis megfelelő tartása van. Biztonságosan tartja a gyermek testét és fejét. A fel- és lecsatolásra a tervezéskor nagyon figyeltek. Rendkívül egyszerűen csatolható. (Ellentétben a korábban kipróbált babahordozóinkkal.) Ami nagy előnye a többi hordozóval szemben, hogy az állítható pántok nem lógnak rajta össze-vissza, hanem egy egyszerű gumipánttal rendezhetők, derékrésznél pedig, mint egy övnél, be lehet dugni a kialakított részbe. Egyszerű, rendezett megjelenést biztosítva.

Ezt végre Apa is felcsatolhatja! Vond be párodat is a hordozásba, egy sétára biztosan kapható lesz! Állítható méretének köszönhetően, nemcsak Anyukáknak, de magasabb és szélesebb Apukáknak is kényelmes viselet. Méretállítás? Nincs több tízperces procedúra. Egy mozdulat és kész!

Alszik a babád? Csatold fel az alvó kapucnit és a feje ilyenkor is biztos tartásban lesz! Ráadásul az akadálytalan levegőhöz jutás is biztosított. Állíthatod a méretét, így a növekedéssel párhuzamosan a gyerkőc fejére tökéletesen passzolni fog!  

Egyik pici, a másik pocaklakó? Ha kisbabát vársz, akkor is bátran használhatod a csatos babahordozót. (pocak fölött és alatt is kényelmesen hordható, nem szorít és nem nyom, a korábbi babahordozókkal ellentétben)

Minőségi anyagból: a babahordozó kellemes érzetet nyújt tapintásra is, plusz nagyon fontos jellemző, hogy abszolút nem izzad be alá az ember.

Lepd meg Babádat egy Csatos Babahordozóval és magadat a természetes babahordozás élményével!

BeLenka hordozókendő és ergonomikus hordozók BeLenka hordozókendő és ergonomikus hordozók
BeLenka - hordozókendő és ergonomikus hordozó