Termékek Menü

Karabiner

Ár:
1.220 Ft
A karabiner az összetartó kapocs a hinta kampója és a zsinór vagy a rugó között. A karabiner segítségével könnyedén megoldható a hinta költöztetése lakáson belül vagy akár kívül is, legyen szó babahintáról vagy függőszékről, csepphintáról.
Várható szállítás: 2024. május 30.

Leírás és Paraméterek

A karabiner az összetartó kapocs a hinta kampója és a zsinór vagy a rugó között. A karabiner segítségével könnyedén megoldható a hinta költöztetése lakáson belül vagy akár kívül is.

Ha van lehetőséged a lakás több pontján hinta függesztőket elhelyezni, akkor garantáltan nincs két ugyanolyan játékos hintázás, a kicsi több helyen élvezheti a himbálózást.

Az is szuper megoldás, ha a nagymamához menet gyorsan leakasztod a hintát a gyerekszobából, és a lenvászon táskába teszed, ami praktikus megoldás arra, hogy bárhová magaddal vidd. Majd a nagyinál kiveszed a csomagból és a karabiner segítségével az ottani kampóra átteszed a gyerek kedvenc hintáját. Mindenki jól jár.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit ajánlunk még?

A hintakampó a hinta egyik legfontosabb tartóeleme, ugyanis gyakorlatilag ez kerül beépítésre a plafonba, ez tartja az egész hintát. A babahinta csomagban van egy hintakampó, de ha máshova is felszerelnéd, akkor itt külön is rendelhetsz!
280 cm-es belmagasság fölött már a hosszú zsinórt érdemes választani, ha azt akarod, hogy a hinta megfelelő magasságba kerüljön. Ha a belső vagy külső tér viszonylag nagy belmagasságú, akkor a rövid zsinór már nem elegendő, válaszd inkább a hosszú megoldást.