Termékek Menü

Babahinta kiegészítők

Rendezés:
Egyszerűen nagyszerű! Távol tartja a babahinta tartózsinórjait és nem gabalyodtok bele még a kezdeti időszakban sem. Nincs többé betanulási időszak, nem kell hozzászokni a babának sem, a keresztrúddal egy pillanat alatt mehet a hintázás.
5.570 Ft

A csepphintához és Junior gyermekhintákhoz ajánlott beltéri komplett felfüggesztő szett.

  • minden hintához használható

  • csak beton födémhez!

  • esetleg fa gerendához, de nem a gyári csavarokkal.

8.530 Ft

A baba- és gyermek hinták felfogatásakor elsődleges szempont mindig a gyermek biztonsága. Mit is tartalmaz ez a rögzítő szett?

A hojdavak Junior gyermekhintákhoz ajánlott beton illetve fa mennyezetbe.

4.870 Ft
A karabiner az összetartó kapocs a hinta kampója és a zsinór vagy a rugó között. A karabiner segítségével könnyedén megoldható a hinta költöztetése lakáson belül vagy akár kívül is, legyen szó babahintáról vagy függőszékről, csepphintáról.
1.220 Ft
A hintakampó a hinta egyik legfontosabb tartóeleme, ugyanis gyakorlatilag ez kerül beépítésre a plafonba, ez tartja az egész hintát. A babahinta csomagban van egy hintakampó, de ha máshova is felszerelnéd, akkor itt külön is rendelhetsz!
1.290 Ft
280 cm-es belmagasság fölött már a hosszú zsinórt érdemes választani, ha azt akarod, hogy a hinta megfelelő magasságba kerüljön. Ha a belső vagy külső tér viszonylag nagy belmagasságú, akkor a rövid zsinór már nem elegendő, válaszd inkább a hosszú megoldást.
3.130 Ft

A baba- és gyermek hinták felfogatásakor elsődleges szempont mindig a gyermek biztonsága.

A hojdavak Baby Standard és XL természetes bölcsőhintákhoz ajánlott beton illetve fa mennyezetbe.

2.840 Ft