Termékek Menü

Buksivédő - kockás

Ár:
4.090 Ft
Ha arra keresel megoldást, hogy a felülni tanuló babád fejecskéjét biztonságban tudd és még akkor se koppanjon, ha gyakorlás közben meginog, akkor a buksivédő a tökéletes kiegészítő a babahinta mellé! 100% bababarát megoldás a babahinta mellé.
Várható szállítás: 2021. május 20.

Leírás és Paraméterek

Védelem az apró buksiknak

Ha arra keresel megoldást, hogy a felülni tanuló babád fejecskéjét biztonságban tudd és még akkor se koppanjon, ha gyakorlás közben meginog, akkor a buksivédő a tökéletes kiegészítő a babahinta mellé!

Eljön az a bizonyos negyedik vagy ötödik hónap, amikor a babád elkezd felülni és már ügyesen próbálkozik, egyensúlyoz. Babahintás babáknál általában a felülés is bébihintában történik, ilyenkor picit felemelkednek és valamelyik hintarúdba kapaszkodva próbálják tartani magukat. 

Amíg túl nehéz az a fejecske és a tartóizmok sem eléggé edzettek, addig lesz a biztonságot adó segítség ez a buksivédő!

Amit még tudnod kell...

  • A babahinta buksivédője 100%-ban bababarát megoldás, a baba bőrével érintkezve semmilyen allergiás reakciót nem vált ki
  • Univerzális kialakítású, ezért minden színű babahinta tökéletes kiegészítője
  • A puha töltet teszi igazán biztonságossá és védi meg a baba pici fejét
  • A BETO hinta mellé csomagoljuk, így nem kell külön szállítási költséget fizetned, ha buksivédőt is rendelsz (természetesen külön is rendelhető, ekkor a szállítás díja ugyanúgy érvényes)
  • A textil zsinórok segítségével könnyen le- és felszerelheted és a hinta lenvászon zsákjában tárolhatod és szállíthatod is

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Mit ajánlunk még?

Egyszerűen nagyszerű! Távol tartja a babahinta tartózsinórjait és nem gabalyodtok bele még a kezdeti időszakban sem. Nincs többé betanulási időszak, nem kell hozzászokni a babának sem, a keresztrúddal egy pillanat alatt mehet a hintázás.
280 cm-es belmagasság fölött már a hosszú zsinórt érdemes választani, ha azt akarod, hogy a hinta megfelelő magasságba kerüljön. Ha a belső vagy külső tér viszonylag nagy belmagasságú, akkor a rövid zsinór már nem elegendő, válaszd inkább a hosszú megoldást.