Termékek Menü
Most itt jársz: > Kezdőlap >

Miért pont mi?

Miért pont mi?

Babahinta, bölcsőhinta és sok más szülőktől szülőknek

Az ecoBaby nem az olcsón veszek – drágán eladok típusú üzletfilozófiára épülve jött létre. Honlapunkon található összes terméket mi magunk is - gyermekeink születését követően - kipróbáltuk, használtuk és nagyon hasznosnak találtuk.

Az ecoBaby webshop abból a megfontolásból született meg, hogy szülőként más szülőknek ajánljunk olyan értékes dolgokat, amik nagyban hozzájárulnak a gyermekek egészséges fejlődéséhez.

Miért érdemes hallgatni ránk?

  • Szülőként jó szívvel ajánljuk a termékeket. 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz bennük csalódni.
  • A honlapon csak természetes, bababarát anyagokból készült dolgokat találsz, ezt folyamatosan teszteljük, és utánajárunk, mielőtt a terméket árusítani kezdenénk.
  • Aggódó szülőkként rengeteget olvastunk, sok helyről tanácsot kértünk szakemberektől a mozgásfejlődéssel kapcsolatban, és beleástuk magunkat a megoldásokat illetően. Ezek után még biztosabbak vagyunk benne, hogy termékeink nagy segítségedre lesznek.
  • Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, ezért minden általunk forgalmazott termék EU  tanúsítvánnyal rendelkezik, ezen kívül minden termékünket tapasztalt szakemberekkel bevizsgáltattuk.

Vidám és fejlesztő hintázást kívánunk!