Termékek Menü

Szakemberek ajánlása

"A bébihinta fejleszt, szórakoztat és el is ringat, ezért nagyon hatékony fejlesztő eszköz. Ez a babahinta a megállás-újralendülés mozzanatát kiválóan stimulálja.
A gravitáció törvénye következtében fellendülés után mindig lefékez, majd újra indul, ezt a mozgássort a hintán ülve megérzi a gyerek és lassan alkalmazni is képes.
Minél több mozgásmegállító funkció alakul ki annál koordináltabb maga a mozgás is, az agy pedig annál fejlettebb tevékenységre képes."

"A test teljes koordinációs összehangolódása a biztos egyensúlyozás képességét eredményezi. Ennek következtében alakulnak ki a precízebb izommozgások, azaz a finommotorika.
Ez pedig az írástanulás egyik elengedhetetlen feltétele. Tehát a finommotoros képességet az egyensúlyozó folyamatok előzik meg."

"A bébihinta fejleszti az egyensúlyérzéket, erősíti az izmokat, segít a testrészek irányításának megtanulásában, fejleszti a térben való tájékozódást, fejleszti a mozgáskoordinációt, segít a mozgások indításának és megállításának megtanulásához, levezeti a kicsik felesleges energiáját"

Salamon Kinga és Balló Mónika
Gyógytornászok


"A Beto hinta segíti a vesztibuláris (egyensúlyi) rendszer dinamikus fejlődését, a központi idegrendszer érési folyamatait, a térérzékelés fejlesztését, a nyugtalan, nehezen elalvó csecsemőket megnyugtatja, lazítja, szórakoztató, vidám játék."

"Kifejezetten ajánlom a Beto hintát koraszülött babáknak, császármetszéssel világra jött babák részére, terhességi komplikációk miatti fekvés után született babák számára, de MINDEN CSECSEMŐ ÉS KISBABA SZÁMÁRA."

Zakariás Éva
Gyógytornász


"Sok anyuka keres olyan eszközt, ami segít a babák korai mozgásfejlesztésében. Egy kétségbeesett anyuka néha egészen extrém vagy drága módszert is képes beszerezni és alkalmazni, ami teljesen érthető.
Léteznek azonban olyan egyszerű, ősi, jól bevált módszerek is, amik nem csak fejlesztik a babákat, hanem még élménnyel teli játékot is jelentenek a számukra. Ilyen fejlesztő játék a babahinta is, ami mindamellett, hogy jótékony hatással van a babák mozgásfejlődésére, megunhatatlan móka, felfedezés és örömteli játék forrása is."

Kovács Andrea
gyermekgyógytornász, Mackórendelő, Budapest